
WhiteBull
Przekraczając próg Whitebull, goście od razu czują ciepłą atmosferę i zapach grillowanego mięsa unoszący się w powietrzu. W każdym detalu — od rustykalnego wystroju, po starannie skomponowane dania i szeroki wybór alkoholi — widać ich zamiłowanie do świetnego jedzenia i charakteru bourbona.
Kucharze Whitebull mistrzowsko przygotowują świeże, wysokiej jakości kawałki mięsa, serwując steki o idealnej soczystości, konsystencji i intensywnym smaku. Każdy kęs jest efektem połączenia jakości, doświadczenia i precyzji, które zamieniają posiłek w wyjątkowe kulinarne przeżycie.
W ich barze znajduje się rozbudowana kolekcja whisky i bourbonów z różnych regionów i destylarni — od delikatnych i subtelnych, po wyraziste, dymne i intensywne. Obsługa z pasją i wiedzą chętnie doradza, jakie połączenia smakowe wybrać, aby w pełni wykorzystać potencjał zarówno mięsa, jak i trunków.
Whitebull to miejsce dla osób, które chcą odkrywać doskonałe mięso i świetny bourbon w otoczeniu z charakterem i jakością, której trudno dorównać.


